You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Po-Pá: 10:00 - 16:00 +420 775 14 25 20

Ochrana osobních údajů

  1. Správce a rozsah osobních údajů

    Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba správci PASPORT Kaňa s.r.o., Cacardov 180, 696 17 Dolní Bojanovice, IČO 04286499, DIČ CZ04286499 (Dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo

      alternativně:
    • firma
    • DIČ

    Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail, firma, IČ, DIČ je nutné zpracovat za účelem prodeje zboží. Tyto údaje budou správcem a provozovatelem zpracovávány po dobu neurčitou.

  2. Zpracování osobních údajů

    Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas se zpracováním výše uvedených údajů. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje správcovské společnosti. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem obchodní činnosti s poskytovatelem dat. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu neurčitou.

    • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
    • Osobní údaje může zpracovávat i poskytovatel webhostingu: WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41  Hluboká nad Vltavou, Česká republika
    • Dodavatelé webových systémů a aplikací.
    • Externích přepravci, kterým jsou osobní údaje předávány v rozsahu nezbytném pro dodání zboží.
    • Učetní vedoucí účetnictví pro Správce
  3. Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

    Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.